{“dynamic”:true,”content”:”post_title”,”settings”:{“before”:””,”after”:””}}

{“dynamic”:true,”content”:”post_excerpt”,”settings”:{“before”:””,”after”:””,”words”:””,”read_more_label”:””}}

{“dynamic”:true,”content”:”custom_meta_client”,”settings”:{“before”:”Client: “,”after”:””,”enable_html”:”on”}}

{“dynamic”:true,”content”:”custom_meta_address”,”settings”:{“before”:”Address: “,”after”:””,”enable_html”:”on”}}

{“dynamic”:true,”content”:”custom_meta_construction-contract”,”settings”:{“before”:”Construction Contract: “,”after”:””,”enable_html”:”on”}}

About this Project

This project involved the complete redesign and rehabilitation of and existing office space. The effort included the construction of offices, conference rooms, and breakrooms with kitchen facilities and bathroom facilities. A total of 24,000 square feet were under construction.

Highlights

  • Installation of raised computer flooring in data center
  • Halon fire system in data center
  • New roof top HVAC units
  • D/C electric provisions on test floor
  • Private and open floor plan office spaces
  • Epoxy coated static free floor in test floor area
  • Refurbished warehouse facilities
  • Redesigned and refurbished loading docks
  • Custom wood transoms over doors
  • Security access system throughout the facility
  • New LED lights installed in the complete facility
[smartslider3 slider=10]